ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
относно някои неща
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 102, 103, 104  Следваща
 
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Лафче Предишната тема
Следващата тема
относно някои неща
Автор Съобщение
packo packov



Регистриран на: 04 Юли 2013
Мнения: 1219
Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100

Мнение Отговорете с цитат
Градина съм искал да напиша... Пусти туч скрийнове...
Баба ми едно време за Ком Емине се форуми е чела и по навигация се е движила. Ама с тез интернети всичко става достъпно за всеки. Като информация на 100% достъпно, а за теб тя е 90% от прехода явно

_________________
Не мога да спра.
http://ke-2013.blogspot.com/
Съб Сеп 03, 2016 1:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ray



Регистриран на: 10 Авг 2016
Мнения: 1681

Мнение планината и градината Отговорете с цитат
packo, в градината не съм ходил или поне не съм бил трезвен като съм бил, но съм чувал, че е място твърде опасно. Не случайно е наречено градина, а ти си интелигентен човек и знаеш предr време какво е станало в оназ градина, поради което всички сега се мъчим... Казано по-просто, туй е място дето жените са знойни и не прощават, това не са ти тези фини лейдита планинарките, не си прави такива илюзии ... не знам защо изобщо май смяташ да се набутваш там... ела на Слънчака да пием по един бърбън, да направим по един тенис и да попсуваме на воля Грешката от Аскьой, по-известен с индианското си име Развеждач на кучета, или с никнейма си ГШШ (ще рече Грешката Шарапов Шерцингер), който дори по пет пъти на ден да бие Джокера пак ще си остане момче селско с манталитет на еснаф и с физиономия на плъх.

Точно така, почитаеми packo, интернета е нещо велико и твърде полезно, благодарение на което виртуални туристи като мене знаят повече от тебе, dido и още половин дузина юнаци взети заедно. Информацията е сила велика, благодарение на нея човекът се превръща в маймуна, а моя милост в планинар.
Съб Сеп 03, 2016 9:58 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
packo packov



Регистриран на: 04 Юли 2013
Мнения: 1219
Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100

Мнение Отговорете с цитат
Ми ако информацията не е верна? Аз самият имах две публикации на т@шак в уикипедия. Слънчака ми е мечта от малък ама не съм дорасъл. Градината е ясна. Ама не е това което беше. Да са живи и здрави гърците. Повече народ е там. Арапя вече е асфалтирано лайно. Лозенец тотално не става. Корал е ок. Юг ц. А най- странното е че Градина не е супер зле. Е не са два бара кат едно Време. Повече са ама така се пръска народа по голямото песок. Абе убуу е муренциту май септември! Айде самотният бар зове!!! Безкрай.
Съб Сеп 03, 2016 10:44 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ray



Регистриран на: 10 Авг 2016
Мнения: 1681

Мнение Отговорете с цитат
packo, чудесно е, че изкарваш добре. Как си наясно с цялата ситуация .... хабер си нямах как са напоследък нещата, благодаря ти за инфото. Аз още не съм тръгнал. Да, септември, ако е хубаво времето е чудесно и за море, и за планина. Хубаво изкарване ти желая.
Нед Сеп 04, 2016 12:47 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ray



Регистриран на: 10 Авг 2016
Мнения: 1681

Мнение планината и нейният връх, според един български гений Отговорете с цитат
С тази уникална песен поздравявам всичкото фенки на този уникален певец. Завършен творец и изпълнител, чиито творби винаги са върха на всички планини. Уникална визия, саунд и пърформънс. Винаги бъдете на върха на планината – най-лесно става като не слизате оттам – както винаги е там с уникалното си творчество и живот този може би най-пополярен български, а и не само, певец, творец, артист и музикант. Слушах тая сонг и плаках, много плаках, даже ревах на пресекулки и изпих три бърбъна за успокоение и накрая реших да стана планинар, за да отида на върха на планината. Песен вдъхновение за бъдещите планинари, песен откровение за настоящите планинари, песен изпълнена с фин, проникновен лиризъм и детайлно познаване на планината, човешката душа, психика и джоб. Тази песен несъмнено заслужава да бъде изучавана в средните и виши музикални училища в западния свят и определено може да се твърди, че ще формира музикалните и саунд трендове в следващите стотина години. Там, редом до геният от Аскьой е мястото на този голям артист. Това е песен, която напълно заслужава да бъде химнът на българските и тиролските планинарки. Велико и блестящо! Силно препоръчвам!
И така, следва: Върхът на планината https://www.youtube.com/watch?v=9Pye-MflXNk
Нед Сеп 04, 2016 2:08 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ray



Регистриран на: 10 Авг 2016
Мнения: 1681

Мнение планината и бг телевизията Отговорете с цитат
Как се чувства човек, когато гледа някоя българска телевизия, а дори и само като си помисли за нея? Е, аз не знам как, но казват, че ето така: както ако в 12 ч на обед, на 12 юли, до чушмата в центъра на Банско се е облякъл като за зимно изкачване на К2, освен това е метнал през рамо войнишка мешка пълна с чакъл, сложил си е противогаз и така оборудван е пробягал разстоянието до връх Вихрен. Е, те така, велики български телевизионери се чувства простият, нормален зрител като ви гледа великите продукти и продукции.
https://www.24chasa.bg/mnenia/article/5743114
Нед Сеп 04, 2016 6:15 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mislesht



Регистриран на: 29 Ное 2006
Мнения: 3413
Местожителство: Пловдив

Мнение Отговорете с цитат
Понеже темата е актуална, само да напомня на незнаещите, особено на неподозиращите и най-вече на нечетящите и немислещите прочее:

http://www.capital.bg/light/lightest_2013/2013/03/08/2017492_i_tazi_maika_sushto/

http://www.capital.bg/light/neshta/2013/03/21/2026691_istinata_i_samo_istinata/

_________________
Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Пон Сеп 05, 2016 9:49 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
ray



Регистриран на: 10 Авг 2016
Мнения: 1681

Мнение Отговорете с цитат
mislesht, благодаря за включването - смятах да изтрия глупавия си постинг, но щом си писал нека да остане. Статиите, за които споменаваш повдигат някои интересни въпроси, които нямам нищо против да обсъдим някой път докато катерим някой връх, ако случайно проявиш такова желание, което много ме съмнява (да катериш с мен, имам предвид, а не да говориш за тези неща). Иначе съм напълно съгласен с Хенри Форд (?), който беше казал, че мисленето е най-трудното нещо на света и затова толкова малко хора го практикуват. Да ти кажа, аз лично не им се сърдя за това, нито особено настойчиво ги съветвам да мислят, защото знам колко противопоказно е това на живеенето.
Пон Сеп 05, 2016 9:16 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ray



Регистриран на: 10 Авг 2016
Мнения: 1681

Мнение честит празник Отговорете с цитат
Честито Съединение на всички българи! Най-вече го честитя на тези, които по случай празника решиха да оставят някой лев в Турция или Гърция и сега пак Съединена България да им е крива, че чакали по пътищата ... ами, братчед, ше чакаш, да не си английската кралица, че да не чакаш... или нещо важно на полза роду свърши последните дни и сега всички трябва да ти козируваме?.
Специално честитя празника на всички пловдивчани и особено на пловдивчанки.
Пловдив трябва да е на първо място в списъка „непременно трябва да отида”. С това изречение най-посещаваният сайт на английската преса - електронното издание на ежедневника "The Guardian", цитиран от "Марица", нарежда Града под тепетата сред 10-те топ дестинации за европейски градски почивки.
Пон Сеп 05, 2016 10:24 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ray



Регистриран на: 10 Авг 2016
Мнения: 1681

Мнение напомняне Отговорете с цитат
България играе срещу Люксембург на 6 септември, вторник, от 21.45 часа на стадион "Васил Левски" в столицата.
Селекционерът Ивайло Петев заяви, че в мача с Люксембург има заряд. Срещата дава началото на квалификациите за световното в Русия през 2018 г. "Естествено, има заряд и трябва да се представим на ниво. Трябва и да спечелим. Целта е да имаме по-голям игрови превес, да използваме слабите страни на Люксембург и да неутрализираме силните", каза Петев. Същевременно
Който може нека дойде на стадиона, за да подкрепим дружно нашите. Козата си иска пръч, а мачът - публика.

От правилата на форума:
* Пускането на последователни постове (повече от два) от един и същи потребител за кратко време (под 24 часа, какъвто е разрешеният период с възможна редакция на мнение) се счита за провокативно. Изключение са темите с описание по дни на маршрут или събитие.

Пон Сеп 05, 2016 10:48 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ray



Регистриран на: 10 Авг 2016
Мнения: 1681

Мнение Отговорете с цитат
Извинявам се!!!! Смятах, че става въпрос за пускане на отделни теми и затова си пиша ли пиша волно постове в една тема Smile . Голям майтап! Моя е грешката! Съжалявам. Смятам все пак, че от съдържанието на постовете става ясно, че и дума не може да става за каквото и да било провокативно отношение, а за погрешно разбиране на правилата на форума. Благодаря за забележката и пак се извинявам още повече че май и друг път съм пускал повечко постове най-спокойно без и през ум да ми минава че правя нещо нередно. Така че благодаря за търпението, но молбата ми е друг път ако правя подобни грешки да ми се казва веднага и направо веднага ми изтривайте сгрешеното - последният човек съм които би искал да нарушава правилата на форума. Приятен ден!!!!!!
Вто Сеп 06, 2016 2:21 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ray



Регистриран на: 10 Авг 2016
Мнения: 1681

Мнение Отговорете с цитат
по случай деня на китайския учител и наближаващия 15 септември - на феновете на класната екипировка и на всички родители, с любов:

https://www.spisanie8.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0/2837-%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BF%D1%8A%D1%82-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D1%83%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B5.html
Съб Сеп 10, 2016 9:54 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ray



Регистриран на: 10 Авг 2016
Мнения: 1681

Мнение за порнографията Отговорете с цитат
Да пушиш по две кутии цигари на ден, да започваш деня с бутилка водка, да гледаш по 10 часа порно, да бягаш от училище, да не можеш да четеш и пишеш, да играеш хазарт и да катериш Айгер по джапанки, всичко това взето заедно, е доста по-безопасно от четенето на ето такака порнография:
http://www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2016/09/10/2824761_djinks_diavol_ima_kupishta_problemi_slusha_v_chas/
Съб Сеп 10, 2016 12:04 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ray



Регистриран на: 10 Авг 2016
Мнения: 1681

Мнение морето е намбър уон Отговорете с цитат
Сланчев бряг е върха!!!!!!!!!! който не мухаресва или е някъкъв супер префиняга и газар или аз съм супер тъп!!!!!!има си всичко, сървиса е на ниво, цените съвсем прилични. готини хора отишли да се забавляват на правилното място. без никакви забележки от моя страна!!!!! за жалост върнах се предсрочно заради грешката която направих да влеза да разтледам едно каизно ... по нататъка е ясно какво се случи....не съжълявэм обаче, пари пак ще се зарабатят, но преживяването беше супер. тъкмо сега ще имам пвече време за планитнарство. супер беше но кратко беше но можеби така е по добре!!!!!!!
следващото парче е поздрав за всички и най вече за ведрин, за да разбере коя я правилната каравана и да си коригира ако има желание за което музикалните предпочитания не че не уважавам неговите :
https://www.youtube.com/watch?v=VE2sme045MA
вие сами преценете дали таз каравана или оназ в "музика" е по-яка. планината е яка, но каквото и да се говори, ако човек има финансите морето е номер едно. и пак благодаря за съветите на тези които ми ги дадоха макар че просто не остана време да се възполдувам.в зкалбючение, ще кажа, че не си струва да ходите по разни курорти тип завряна дупка с идеата уж да спесите некой лев - на слънчака е съвсем поносимо, но класата е несрамвнима.
Вто Сеп 13, 2016 4:47 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ray



Регистриран на: 10 Авг 2016
Мнения: 1681

Мнение на 15-ти септември: за образованието и неговата цел Отговорете с цитат
Отварям си аз бутилката с бърбън (рано сутрин кафе не пием), отварям и газетата (ако не се сещате защо – питайте) и кфо да видя? Кфо, кфо ... ами тва, че в личния списък книги Топ 18 на господжа Кумева са такива неща като Преспанските камбани, Алексис Зорбас, Майстора и Маргарита, Малкият принц, Шекспир ... и същевременно господжата твърди в друга газета , че “висшето образование има една цел - след ползотворно учене да си намериш работа” (да бе, няма майтап: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/09/09/2824751_prosvetnoto_ministerstvo_shte_zatvaria_nojicata_mejdu/) ... а, бе, како, то цялата литература ти казва, че целта на образованието, да не говорим за висшето, е съвсем друга, а посочените от теб неща (вж. в-к 24 часа) направо ти набиват това в главата с дясно круше. Виж ся, ние си знаем, че ти тези книги не си ги чела, но ни дразни това, че за толкова време мотане из разни български и европейски псевдоинституции така и не се научи да лъжеш като хората. С малоумни пи ар инициативи като тази, за която се разказва тук https://www.24chasa.bg/novini/article/5762224 и другаде, и с такъв ултрамалоумен финален списък (за една бройка да кажа – писък; между другото, цялата работа с подобен списък може да флуктуира единствено между малоумие и ултрамалоумие) определен от жури, по-подходящо за жури на някой жур, което не ща да коментирам, нито се прави култура, нито се предизвиква любов към четенето и живота. Напротив, прави се точно обратното.
Едва прегледал последните подвизи на Мегито попадам на хвалбите на Дидо (не нашия, споко) – от следващата година щял да въвежда електронните учебници. А, бе, аланкоолу, точно обратното на това трябва да направите – никакви електронни простотии и интернет в училище. Но явно идеята не е децата да учат, да знаят, да мислят и да придобиват поне базисни социални умения.
А междувременно пророчицата на образованието успяла да заяви: “Със започването на мащабна реформа в образованието какво мога да направя? Първо, да не допусна хаос” ...
Какво им остава на децата и техните родители – ами остава им да кричат като онази малка, но със знойни бедра девойка пловдивчанка на Слънчака “хелпвайти, хелпвайти” или да се държат като мъже и да рекнат “фукоф”.
Що ги пиша тези неща? Ами първо, защото мога да си позволя да не работя в този момент – както впрочем и в много други моменти (сигурно защото нямам вишо). Второ, защото ми е приятно да си разговарям с вас. И трето, защото смятах със следващия клип да поздравя планинарите (ученици), които имат ученици. А виждам колко актуално и важно е да поздравя и самите ученици.

https://www.youtube.com/watch?v=aS1esgRV4Rc

(съветвам да се гледа целия филм, не го намерих, затова давам този линк, колкото да ви подразня любопитството, а и има буквички)

Честит 15-ти септември на учениците! По-горе билото, майстори!
Чет Сеп 15, 2016 11:00 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Лафче Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 102, 103, 104  Следваща
Страница 10 от 104

 
Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
 

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

 Вземи рекламен банер   


 

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Flowers Online.Translation by: Boby Dimitrov