От град Самоков до град Рила с колело през планината
Здравейте планинари (и любители на планинското колоездене)
На 19-20.08.2017 уикенда направихме с мой приятел нещо което отдавна ми се щеше да направя ... маршрута Самоков-Говедарци-Мечит-Кобилино бранище-Сухото езеро-Кирилова/Партизанска поляна-Рилски Манастир-град Рила ... с колело ... Тръгнахме в събота чак в 13.30 от Самоков и за това едва успяхме да стигнем до Кобилино навреме (след 10 минути се стъмни след пристигането ни!), преспахме , поговорихме си с хората на заслона 8 чехи (виж снимката) между 15-20 години и двама пичаги от софия ... Кафенце и надолу към манастира в неделята ...
Регистриран на: 19 Ное 2013 Мнения: 294 Местожителство: Велико Търново
Re: От град Самоков до град Рила с колело през планината
LorDDemoniC написа:
Здравейте планинари (и любители на планинското колоездене)
На 19-20.08.2017 уикенда направихме с мой приятел нещо което отдавна ми се щеше да направя ... маршрута Самоков-Говедарци-Мечит-Кобилино бранище-Сухото езеро-Кирилова/Партизанска поляна-Рилски Манастир-град Рила ... с колело ... Тръгнахме в събота чак в 13.30 от Самоков и за това едва успяхме да стигнем до Кобилино навреме (след 10 минути се стъмни след пристигането ни!), преспахме , поговорихме си с хората на заслона 8 чехи (виж снимката) между 15-20 години и двама пичаги от софия ... Кафенце и надолу към манастира в неделята ...
В профила ми в тубата има още вело приключения из Рила Ако ви харесва дайте по 1 палец нагоре, ако ли не надолу ... Абонаментите са безплатни
Хубава разходка сте си направили. По мое мнение е трябвало да оставиш само 1-2клипа с повече природни картини. А снимки е трябвало повече и пътепис. Сега сезона вече е друг, но такива разходки трябва да си прави всеки при възможност. Щях да питам, колко струва нощувката на Кирилова поляна, ако някой може да каже. Иначе поздрави за доброто лятно преживяване!
_________________ "Който не знае на къде е тръгнал винаги стига другаде."
Т.Пратчет
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети