Разбира се, че от Жерково и покрай Жерковското дере
Стефко туй "село" даже го няма на картата, ве братчед
А и по дере нещо недолюбвам ходенето-всеки си има приоритети-аз обичам простор,открити ридчета,ръбчета,билца....
Сря Ное 06, 2019 10:26 pm
ray
Регистриран на: 10 Авг 2016 Мнения: 1681
Много е забавно как tzezko е запретнал ръкави, върти черпака и си брои стадото, прибиращо се привечер в кошарата от околните баири Но tzezko, тия юнаци да не вземат да дойдат скапани и след втората ракия да пролазят под масата . Предлагам нощувката за сериозните планинари да си е 15, а за спящите да е поне 20. Брей че тарикати – искат и преход да направят, и на софра да седнат, сигурно и жива музика ще поискат...
Чет Ное 07, 2019 12:01 am
EXIIIT
Регистриран на: 27 Юни 2013 Мнения: 1693 Местожителство: Плевен
Re: Вести....
fena73 написа:
tzezko написа:
След проведени обреди и ритуали за здраве, късмет, берекет и плодородие, курбанът кротко къкри в казана.
Аллах да наспори годините на КУРбанджията!!!
(не че ядем курбан,ама ше му се радваме ама повече ше се радваме на изходящата туба с червена течност )
Ще има, ще има.... прикипяло е вече. Фенче ама ти с тази изолация дето ядеш незнам как ходиш толкова много и далеч....т.е. знам де, с колата и я криеш после в храстите.
Чет Ное 07, 2019 10:26 am
tzezko
Регистриран на: 21 Фев 2012 Мнения: 1246 Местожителство: софия
Re: Още вести....
fena73 написа:
......изходящата туба с червена течност )
,
която, надявам се, своевременно да превърнем в "низходяща".
Иначе, свалих месцето от кокалчетата, а после отстраних и всички хрущялчета, жили, ципи, тлъстини и го прибрах на хладно. Бульончето на свой ред пресипах в две кофи, бутнах ги в хладилника за да махна мазното отгоре като се стегне. А довечера се потапям в светото тайнство на съчетаването на подправките. В четвъртък срещу събота се получават най-добрите комбинации за въздействие на чорбата върху небцето и душата.
Чет Ное 07, 2019 10:53 am
tzezko
Регистриран на: 21 Фев 2012 Мнения: 1246 Местожителство: софия
Веган- курбан
А тъй като нашите тревопасни братя и сестри, както и тези, прехранващи се с термоизолационни плоскости, поради която причина се превръщат в автотуристи, биха могли да се почувстват низвергнати, разработих отделна рецепта- чист бульон от джоджен и розмарин, за застройката- яйца от листни въшки. За тези, предпочитащи суровите продукти, бульонът не се вари.
Чет Ное 07, 2019 5:40 pm
kaloyanv
Регистриран на: 22 Авг 2018 Мнения: 2242
Re: Веган- курбан
tzezko написа:
А тъй като нашите тревопасни братя и сестри, както и тези, прехранващи се с термоизолационни плоскости, поради която причина се превръщат в автотуристи, биха могли да се почувстват низвергнати, разработих отделна рецепта- чист бульон от джоджен и розмарин, за застройката- яйца от листни въшки. За тези, предпочитащи суровите продукти, бульонът не се вари.
ти с тази изолация дето ядеш незнам как ходиш толкова много и далеч....т.е. знам де, с колата и я криеш после в храстите.
то и яденето на изолация е нещо подобно-само се правя-между "филийките" има монтирани вратни пържоли, останали от тези, дето ги ядем в скритата в храстите кола
Последната промяна е направена от fena73 на Чет Ное 07, 2019 9:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
А тъй като нашите тревопасни братя и сестри, както и тези, прехранващи се с термоизолационни плоскости, поради която причина се превръщат в автотуристи, биха могли да се почувстват низвергнати, разработих отделна рецепта- чист бульон от джоджен и розмарин, за застройката- яйца от листни въшки. За тези, предпочитащи суровите продукти, бульонът не се вари.
Тва вече е произведение на изкуството-то с мръвка секи може
за виното обаче като че ли предпочитам оригиналната рецепта....
яйцата, предполагам са от въшки,които са подписали декларация, че не са кацали върху листа от ГМО продукти,такива с глутен и прочее????
А тъй като нашите тревопасни братя и сестри, както и тези, прехранващи се с термоизолационни плоскости, поради която причина се превръщат в автотуристи, биха могли да се почувстват низвергнати, разработих отделна рецепта- чист бульон от джоджен и розмарин, за застройката- яйца от листни въшки. За тези, предпочитащи суровите продукти, бульонът не се вари.
Това е добро
Айде бе не се ли събрахте вече цяла вечност го мислите и смятате?
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети