Ето я орхидеята
Едни цветни от Плана от онзи ден
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Вто Юни 23, 2020 9:02 am
Antoon
Това е Лупина, баба ми му викаше Хурка. Най-голямото находище, което съм виждал е под Петрохан, над 20 декара плътно растящи и в множество цветове. След десетина дни ще е пикът.
Вто Юни 23, 2020 4:33 pm
vedrin
22.06.2020 г. на билото на Вискяр.
_________________ "Caminante son tus huellas el camino y nada más;
caminante, no hay camino, se hace camino al andar." -- Antonio Machado
Вто Юни 23, 2020 5:09 pm
Митак
За Ведрин:
Вълнест напръстник (digitalis lanata).
Сря Юни 24, 2020 8:20 am
vaskoo
Поради обедното тръгване към Витоша в неделния ден и мерака за клек, остана време за кратка и цветна разходка до Черния връх по цветни пътеки.
Ето го клека
Очиболец
Петниста тинтява
Витошки микс
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Пон Юли 06, 2020 11:32 am
аngel
Много интересно за клека, ще обърна внимание. Нямах представа че така хубаво цъфти, добре го показа vaskoo
Разбира се, разпознаването става онлайн(при наличие на интернет), защото базата е на сървър, но може да бачка и с предварително нащракани снимки. Аз така правя, като се прибера ги "разпознавам".
За последната снимка, която щракнах с телефона в неделя в Родопите(по-долу) ми показа няколко резултата, от които най-вероятен е Salvia Glutinosa(жълт конски босилек):
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 29, 30, 31
Страница 31 от 31
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети