Скапа ми се лятната мембрана(за 11 години, чисто нов панталон му разказах играта). Тръгнах да търся по магазините за екипировка, ама точно преди да вляза в Base Camp си намерих алтернатива ето тук: https://goo.gl/maps/HdPGP556dKJUfW1P6
Панталони на Vaude(марка, която ценя), колоездачни, вярно, ама и за ходене стават. Миналогодишен модел казаха, надявам се да е така, изрично питах, дали са под тригодишни.
За жалост не съм имал възможност да ги пробвам още. Цената беше... 42 лева за единия модел, 36 за другия(намалена от 120-130 лева). Реших да рискувам. Ако попадна под дъжд ще пиша, дали се държат добре. Останали са само няколко бройки, ако на някого му се експериментира на тази цена, може да се пробва.
Пет Сеп 24, 2021 4:52 pm
kraychev
Миналата година случайно видях в Jusk едно надуваемо шалте - без изолация, 58*195*5 см, тежи около 550г. Взех го за проба (и с малко съжаление, щото мислех да взема едно жълто на Сий-то-съммит, но реших, че 100г надолу не струват 100 лв. нагоре). Нищо особено, общо взето, но беше 55 лв., сега е намалено на 35 лв. https://jysk.bg/gradina/naduvaemi-legla/naduvaemi-matraci/naduvaema-postelka-maglelyng-v5-sivo
Спал съм няколко пъти на него, в легнало положение не опирам в земята (нито по гръб, нито настрани), тежа 65кг, не знам как ще държи по-голямо тегло. Имаше някакви оплаквания, че изпуска въздух от клапата, но аз не съм забелязал подобно нещо. Не съм го слагал направо на тревата, а в палатка. Имаше и лепенка вътре, от същата материя. Надува се с 8-9 издишвания.
Сря Юли 13, 2022 6:18 pm
mirosllaw
Трион Fiskars SW73
Сгъваем трион Fiskars SW73 (острие с дължина 160 мм) на цена 34лв и някакви точки от зареждане на гориво в бензиностанции Лукойл.
Вто Апр 04, 2023 9:13 pm
аngel
Примоции, да си купуваме кърваво гориво от лукойл?
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 18, 19, 20
Страница 20 от 20
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети