ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Калпави /некоректни/ реклами
Иди на страница Предишна  1, 2
 
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
Калпави /некоректни/ реклами
Автор Съобщение
stefan_iliev38



Регистриран на: 25 Сеп 2009
Мнения: 3289
Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"

Мнение Отговорете с цитат
Вярно, има закон, че няма лоша реклама, ама разказът на автора на книгата Стефан Атанасов за своето първо изкачване на Мусала е покъртителен... особено с правописните си грешки! Disgust


Източник: https://141vurhove.eu/kniga?fbclid=IwAR26qbZoPvnQhtIhCuQyd-tZ_whrCIrK10RoIdr2updLTfqeppL3aBEzTOs


Цитат:


За всички, които Обичат Планината, Природата и Чистия въздух, имаме нещо специално!

Научи как да изкачиш всеки връх в
България и да опознаеш красотата на
нашата природа в рамките на 30 дни!


Без дълго ровене в интернет,Без да се чудиш по коя пътека да минеш и Без да се страхуваш от губене!

141 ВЪРХОВЕ В БЪЛГАРИЯ:ИЗКАЧИ ВРЪХ ИЗЖИВЕЙ МОМЕНТА!

Този наръчник ще ти предостави всичката необходима информация за всеки връх над 2000 метра в България, за да се чувстваш спокоен и уверен в планината.

...

Ако искаш да бъдеш по-подготвен и уверен в Планината,то този Наръчник е точно за теб!

Истината е, че...

Интернет пространството може да те залее с всякаква информация относно върховете на България,но губенето на време в намирането на информация е главният проблем.Особено,когато сме в планината и ни трябва бързо да прочетем на къде да продължим и каква е маркировката на нашият маршрут.Без обхват и интернет връзка,това е просто невъзможно за постигане.

Какво е решението?

Решението е Наръчник 141 ВЪРХОВЕ В БЪЛГАРИЯ:ИЗКАЧИ ВРЪХ,ИЗЖИВЕЙ МОМЕНТА!.Този наръчник е създаден с цел да бъде максимално полезен за всеки, който иска да се запознае с високите точки на България.

Отвори твоят Планински наръчник на избраната от теб планина и избери връх, който искаш да изкачиш. Нека планирането на твоето приключение започне! С неговите 384 страници ще можеш да се докоснеш до върховете в България и да изпълниш мечтата да стигнеш до крайната цел на твоята избрана планина. Всяка страница е като стъпка нагоре по стръмните склонове, всяка глава - като нов пътешествен разказ, отвеждащ те все по-близо до върха. Този наръчник е като дълбок дъх на планинския въздух, пречистващ и вдъхновяващ.

Той е изпъстрен с истории на смелост, упоритост и триумф, разкриващи духа на българските върхове и техните тайни. Тук, сред думите, ще се срещнеш с тишината на височините и ще чуеш ехото на своите собствени мечти. Тази книга е покана към приключение, към откриване на непознатите кътчета на душата и към преодоляване на предизвикателствата, които всяка планина поставя пред нас. Тя е пътеводител в твоето пътешествие към самооткриване и съзерцание, към върховете, където се ражда вярата и се кове силата на духа.

Планинският наръчник ти предоставя информация за нивото на трудност, денивелацията на пътя, продължителността и много други фактори, които са от значение при изкачването на един връх.

Той ти помага веднага да определиш на кой етап от маршрута си и в коя посока трябва да продължиш към избрания от теб връх.

Така ти можеш да планираш и изпълняваш твоето приключение по най-оптимален начин, без значение дали си начинаещ или опитен планинар.

Хайде да се изправим пред предизвикателството и да се подготвим за едно незабравимо изживяване.

Наръчникът е истинско съкровище на информация, която ще ти помогне да се насладиш на красотата и предизвикателството на българските планини.

Следвайте своя Наръчник 141 ВЪРХОВЕ В БЪЛГАРИЯ:ИЗКАЧИ ВРЪХ,ИЗЖИВЕЙ МОМЕНТА! и се наслаждавайте на живописната природа,която ни заобикаля в нашата красива държава България!


Цитат:
Казвам се Стефан Атанасов и през 2018 година започнах по-често да изкачвам върховете в България и да се любувам на гледките,спокойствието,зареждането с енергия,запознанството с нови и добри хора извън големият град София.

Първият връх към който се отправих беше разбира се първенецът на Балканите,а именно Мусала. Изкачих го точно на рожденния си ден на 08.08.2018 година.

Но като всеки друг турист тръгнал да се изкачва попаднах на много трудности по пътя-объркващите табели бяха една от големите причини за това. А когато си тръгнал в 6.30ч сутринта от Боровец без лифт не виждаш никой по пътя си,само тишината и спокойствието пред себе си.

Предишния ден,бях гледал някаква информация за похода ми в интернет и си нахвърлях на един лист примерни спирки,които трябва да срещна по пътя си за да не се изгубя. Както си следвах тези спирки и ги отмятах,стигнах до долната лифтена станция на Маркуджиците и след като я подминах на височината една ТАБЕЛА ме обърка ЖЕСТОКО.

Тя показваше,че трябва да се върна там от където идвам. И единствения човек,който видях наоколо беше на тази станция. Въпросния човек ме обърка още повече като ми каза "мини от тази пътечка зад станцията" и ТОВА МИ БЕШЕ ГРЕШКАТА...

Наджапах в 30см долбока кал,за хората, които ползват обувки с Гортекс мембрана знаят,че тя не трябва да се цапа и едни чисто нови обувки заминаха за 30 секунди.

Да е жива и здрава майка ми,която ме посъветва да си взема още един чифт обувки за всеки случай и това беше спасението за мен...Като цяло не се спирам пред нищо и щях ако трябва и бос да продължа,но щях да стигна до моята цел,а именно Върхът!

След като се накалях до ушите,тогава нямах щеки и единственото нещо,което бях взел е една пръчка,с нея успях да се измъкна и то пак с 300 зора от блатото с кал..Та продължих напред и пред мен се изправи една уникално стръмна поляна,която нямаше как да не я премина. И започнах аз да се изкачвам,после разбрах,че това е била ски пистата.

Тогава и не само тогава си казвах сега ако имах един наръчник с мен,нямаше въобще да бедствам и мъча по този начин..!

С голямо упорство и сили я изкачих и най-накрая успях да стигна до просвоутата пътека по която си вървях,но тази ТАБЕЛА ме ОБЪРКА..

Бях мокър и кален,но задоволен,че все пак успях да изкача тази писта и да продължа по пътя си вече и сред други туристи,които идват от лифта,който аз не ползвах..

Второто нещо,с което не бях подготвен беше екипировка. Тогава не знаех,че тя е наистина важна и си сложих в раницата 2 тениски и една тънка блуза за тичане с дълъг ръкав,с която бях. И естествено горе измръзнах...

Мокър,кален,потен и доста настръхнал на 10 градуса,успях да се стабилизирам с 2 горещи шоколада,които се продават на станцията, да се стопля и насладя на гледките,които се откриват от там.

Сигурен съм,че много хора ще се припознаят в мен и мойте трудности за това създадох този Наръчник 141 върхове в България:Изкачи връх,Изживей момента за да ти бъде под ръка винаги,когато си горе в планината без обхват и без да има кого да питаш и допълнително да те обърква с "преките" пътища,които са уж по-ефективни.
Сега,когато излизам на преход не пропускам да си взема наръчника. Така знам,че дори и без ТАБЕЛИ той няма да ме подведе!.. Smile


Кажи Сбогом На Лутането и Губенето на ВРЕМЕ в Интернет!
Най-накрая ще можеш да...
Намериш цялата информация,която ти трябва, събрана на ЕДНО място
Проследиш стъпка по стъпка целият маршрут на избраният от теб връх
Бъдеш подготвен винаги, ако се сблъскаш с евентуални трудности по пътя
Знаеш какво да облечеш и какво да си носиш с теб
Окажеш първа помощ ако е необходимо

И всичко това без да:
Търсиш дълго информация в интернет
Да се губиш по пътеките в планината
Да се чудиш какво да облечеш и какво да си носиш със себе си
Да се притесняваш,че не знаеш как да реагираш при дадена злополука в планината


Българският читател е непридирчив и лесно се лъже – първият тираж на книгата е изчерпан, а цената на втория тираж вече е повишена – от 28,90 лв (на 22.09.2023 г.) е станала на 34,90 лв (на 21.11.2023 г.). Но пък има 2 допълнителни „безплатни“ бонуса:

Цитат:
Бонус #4: 90-дневна гаранция за връщане на парите

Толкова сме убедени в този наръчник,че ако не останеш доволен от него,имаш право да го върнеш в рамките на 90 дни и ние ще ти върнем парите!

Бонус #5: Достъп до затворена ФБ група
(безценно)

Тази група е създадена с идеята да бъде светилище на вдъхновението и единството, където всеки, обичащ планината, може да намери свое място.Тя е дом на неразказаните истории - на онези смели души, които преодоляват трудности с упоритост и вяра, за да достигнат своите заветни цели. В нея ще има дискусии за маршрути, екипировки,хижи.
Инициативи,интервюта на водачи,съвети и много други...



До момента са поръчани 467 бр, а тиражът е само 1000 бр. Побързай и запази своята книга!



Това е – има фейсбук група, която е „светилище на вдъхновението и единството“, не като нашия прост планинарски форум... Think



____________________
Rish Horror delenda est!
Освен това смятам, че Ужасът на Риш трябва да бъде отстранен!
____________________________________________________________
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Вто Ное 21, 2023 7:10 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stefan_iliev38



Регистриран на: 25 Сеп 2009
Мнения: 3289
Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"

Мнение Отговорете с цитат
И още една реклама на книга, която поразително прилича на по-горната – дали не са от един и същи автор? Think

Тук вече става въпрос за ВСИЧКИ забележителности на страната! Хората не играят на дребно – ВСИЧКИ забележителности!

Източник: https://zabelejitelnosti.convertbuilder.com/?fbclid=IwAR3Wy6y1mlSseQwjXr52LcY3QeDsnF5CSUv0q_LQMdhBW13UnazlywZQPTE


____________________
Rish Horror delenda est!
Освен това смятам, че Ужасът на Риш трябва да бъде отстранен!
____________________________________________________________
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Вто Ное 21, 2023 7:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vaskoo



Регистриран на: 21 Апр 2007
Мнения: 1400
Местожителство: София

Мнение Отговорете с цитат
Безработни ментета управляват държавата и парите ни, всякакви неграмотници и същества със сериозни ментални отклонения бълват материали на хартиен носител или чрез аудио и видео канали, по всякакви теми ... природата е даже пренебрегната към момента.

_________________
Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Вто Ное 21, 2023 8:01 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
stefan_iliev38



Регистриран на: 25 Сеп 2009
Мнения: 3289
Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"

Мнение Отговорете с цитат
Още една реклама, която удивително прилича на горните две. Внимание!

Чудя се какво ще бъде следващото заглавие? Think

Може би „183 екопътеки у нас и по света“ + бонус „Къде в планината да водите домашните си любимци“? Smile

Източник: https://mountainshealth.convertbuilder.com/?ut...

Цитат:

____________________
Rish Horror delenda est!
Освен това смятам, че Ужасът на Риш трябва да бъде отстранен!
____________________________________________________________
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Сря Ное 29, 2023 9:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stefan_iliev38



Регистриран на: 25 Сеп 2009
Мнения: 3289
Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"

Мнение Отговорете с цитат
Източник: https://141vurhove.eu/kniga?fbclid=IwAR26qbZoPvnQhtIhCuQyd-tZ_whrCIrK10RoIdr2updLTfqeppL3aBEzTOs

Вторият тираж на книгата „141 върхове в България“ се е изчерпал, очаква се трети тираж!!!

Вече има и 3 страници от книгата, от които човек може да придобие представа какво представлява тя. Smile

Чудя се на случаен принцип ли са избрани тези 3 страници. Текстът в тях ми прилича като превод от чужд език с Гугъл Преводач. Smile

Цитат:


Цитат:


Цитат:


stefan_iliev38 написа:
Още една реклама, която удивително прилича на горните две. Внимание!

Чудя се какво ще бъде следващото заглавие? Think

Може би „183 екопътеки у нас и по света“ + бонус „Къде в планината да водите домашните си любимци“? Smile

...


Познах за книгата с екопътеките, сега очаквам и книгата с местата за домашните любимци. Smile

Източник: https://grozdanovrm-8.convertbuilder.com/

Цитат:

____________________
Rish Horror delenda est!
Освен това смятам, че Ужасът на Риш трябва да бъде отстранен!
____________________________________________________________
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Сря Фев 07, 2024 6:41 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

 
Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
 

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

 Вземи рекламен банер   


 

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Flowers Online.Translation by: Boby Dimitrov