|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
fena73
Регистриран на: 16 Окт 2011 Мнения: 1930 Местожителство: Ст.Загора |
|
|
|
 |
 |
ФЕНската старозагорска маса я няма никаква.
|
Пропуснал съм темата-за съжаление
Ако беше една седмица по-рано щяхме да се видим ЕнцЕдентно из района... 
|
|
|
Пет Юни 07, 2019 6:53 am |
|
 |
ivailo.hr
|
|
|
 |
 |
 |
 |
ФЕНската старозагорска маса я няма никаква.
|
Пропуснал съм темата-за съжаление
Ако беше една седмица по-рано щяхме да се видим ЕнцЕдентно из района...  |
Ами аз викам да се водим от максимата в хазарта: "С малки суми, но редовно!", та наесен с песен можем пак да се съберем някъде там... 
|
|
|
Нед Юни 09, 2019 6:35 pm |
|
 |
vaskoo
|
Леко продължение |
|
Като леко продължение на родопската сбирка се видяхме за малко с любителя Борис и група, което ми беше много приятно.
В опити да атакуват Цирикова църква, той и дружките му бяха отишли да проверят надежността на БГМаунтайнс изолиниите на Гидика.
В друго продължение на отминалата сбирка и подпомогнати от страхотното време, с любезното съдействие на група безчинстващи деца почистващи пътеки и боклуци, отчетохме новопоявило се туристическо съоръжение с неизвестен извършител в скалите под връх Цирикова църква.
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича |
|
|
Нед Юни 09, 2019 9:28 pm |
|
 |
ray
|
|
|
|
Браво на цялата компания! Явно някакви си дъждове не могат да спрат сериозните планинари. Да разбирам ли, че сте се отказали от онази глупава идея за стълбата?
|
|
|
Пон Юни 10, 2019 4:00 pm |
|
 |
vaskoo
|
|
|
Разлома под Циркова църква имаше нужда от екипиране (парапет), за успокоение на туристопотока.
Стълбата - не че няма нужда, ама като си представих как от РИОСВ Смолян не могат да спят, сънуват стълби, падат насън по стълби ... А и ти знаеш ли какво е за една такава служба да се появи подобен казус ... Може да съм всякакъв, ама чак толкова долен не съм, а ти спри да задаваш провокативни въпроси. Извън шеговития тон на сериозните констатации, няма да нарушавам закона и да създавам главоболие.
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича |
|
|
Пон Юни 10, 2019 4:53 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|