Идеята е да споделяме проверени хубави рецепти.
Ето една за баклава оригиналдЪ от мен, актуална към момента.
Един съвет - спазвайте точно технологията и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО продуктите както са описани, не заместители и разни импровизации.
Иначе - нема смисъл.
Ще споделя и една рецепта от Албена за ореховки, която смятам вкъщи скоро да пробваме.
Благодаря и.
По-натам ще споделя рецепти за домашен хляб за хлебопекарна.
Вие сте.
Рецептите за домашен хляб са за хлебопекарна Moulinex /от истинските, големите, с две бъркалки/!
За други производители или малките версии, ползването им е на ваш риск.
Аз съм правил 80% от рецептите, които са във файла.
Няколко важни подробности за продуктите.
При мен отличен резултат дават следните основни продукти:
- брашната на мелница Балван - има ги в ХИТ хипермаркетите;
- сухата мая Saf-Instant.
Следвайте последователността на продуктите - слагайте ги така, както са в рецептата;
Ползвайте електронна везна за точния грамаж;
Ползвайте мерителни лъжички за дозите чаена и супена лъжица.
Успех!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети