Отдавна не бях отваряла каде.си. Отворих да сметна точно километрите Витиня-Чавдар-Кашана и видях, че по Е3 между Витиня и Арабаконак се е появила някаква линия с точки и дълги тирета, която в по-голямата си част върви успоредно на червената марка и която преди я нямаше. Какво е това?
Съб Авг 29, 2020 12:15 pm
vedrin
Лахесис написа:
Отдавна не бях отваряла каде.си. Отворих да сметна точно километрите Витиня-Чавдар-Кашана и видях, че по Е3 между Витиня и Арабаконак се е появила някаква линия с точки и дълги тирета, която в по-голямата си част върви успоредно на червената марка и която преди я нямаше. Какво е това?
Ограда.
_________________ "Caminante son tus huellas el camino y nada más;
caminante, no hay camino, se hace camino al andar." -- Antonio Machado
Съб Авг 29, 2020 12:30 pm
andriii
Здравейте, имам следното питане: има ли вариант по някакъв начин и къде, да чертая трак по картата на БгМаунтайнс като не поставям точка по точка (свързващи се с права линия) като в сайта къде.си, а да е от вида- да речем една точка в начало на дадена пътека и друга в края и трака върви по пътеката? Да става по-бързо и лесно
Благодаря предварително
Чет Фев 25, 2021 12:47 am
vedrin
andriii написа:
Здравейте, имам следното питане: има ли вариант по някакъв начин и къде, да чертая трак по картата на БгМаунтайнс като не поставям точка по точка (свързващи се с права линия) като в сайта къде.си, а да е от вида- да речем една точка в начало на дадена пътека и друга в края и трака върви по пътеката? Да става по-бързо и лесно
Благодаря предварително
Постижимо е, например посредством Basecamp приложението на Garmin.
Чет Фев 25, 2021 1:00 am
andriii
vedrin написа:
andriii написа:
Благодаря предварително
Постижимо е, например посредством Basecamp приложението на Garmin.
Благодаря Инсталирах на компютъра Бейскамп-а, но е с някаква Глобал Мап. Свалих и най новата карта от Бгмаунтайн (BGMountains Cyr
Версия:20201231 Основна версия за MS Windows). НО не намирам как да я кача в програмата...или не е това пътя?
Чет Фев 25, 2021 1:22 am
vedrin
BGMountains20201231Cyr.exe е инсталатор -- следвайте инструкциите му и картата ще бъде добавена към видимите от Basecamp.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 13, 14, 15
Страница 15 от 15
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети